![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
دانشجویان پستداک (ویزاب ورک) هم میتونن برای ویزای توریستی پدر مادر اقدام کنند؟ یا دانشجویان استادی پرمیت راحتتر میتونن درخواست بدن؟ سپاسگزارم
2020-12-20 11:32:57 Montreal مهاجرت # #استادی پرمیت #دانشجو #ویزای توریستی #ویزاب ورک![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#استادی پرمیت
#دانشجو
#ویزای توریستی
#ویزاب ورک
#استادی پرمیت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00 #Quebec City [خارج از کانادا] مهاجرت
خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت
وقت به خیر دانشجوی دکتری هستم و مدرس زبان و مترجم زبان انگلیسی سابقه کاری بیست و چهار سال دارم در زمینه تدریس و ترجمه اگر بخواهم به صورت استارت تاپ مهاجرت به کانادا داشته باشم برایم مقدور هست یا خیر ؟ در صورت امکان مهاجرت چه مراحلی را باید بگذرانم از راهنمایی شما سپاسگزارم
2021-08-29 13:25:00 #Canada [مهاجرت به کانادا] مهاجرت
گروه مشابهی برای امریکا هم هست؟ امکان تبدیل ویزای توریستی امریکا به ویزای کار و موضوعات مشابه
2021-09-01 00:15:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت
خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت
، میخواستم بدونم کسی اطلاع داره چجوری میشه با دیپلم هوانوردی ویزا تحصیلی گرفت تو کانادا؟؟ یعنی در واقع کانادا دانشجویان خارجی هم برای این رشته قبول میکنه؟ یا شما کسی ومیشناسین با رشته هوانوردی اقدام کرده باشه؟؟
2021-10-07 16:24:00 #Montreal
اگر کسی هم اکسپرس اینتری ثبت نام کرده باشه ولی هنوز دروا نشده بخواد ویزا برای پستداک اقدام کنه، ریسک داره بش ویزا ندن؟ یا به همراهش؟ کسی این شرایطشو داشته؟؟؟
2021-09-01 16:04:00 #Montreal